Beskyttelse af netbank

Hvad er beskyttelse af netbank?
Når du går på din netbank (eller f.eks. Borger.dk) fra en browser, bliver din trafik beskyttet så eventuelle hackere ikke kan stjæle dine oplysninger eller omdirigere dine betalinger.

Hvad kan der ske?
Du kan risikere at give kriminelle uhindret adgang til din netbank eller til andre personlige data som CPR- og pasnumre, bopæl, navne og oplysninger på din familie og dine børn samt sundhedsoplysninger og skatteoplysninger.

Hvordan er jeg beskyttet?
Med F-Secure SAFE kan du trygt gå på din netbank fra en browser. Softwaren lukker ned for din webtrafik, mens du bruger banken, så du er sikker på at dine oplysninger ikke bliver sendt til uvedkommende.

Familiebeskyttelse

Hvad er familiebeskyttelse?
Med Familiebeskyttelse kan du sætte grænser for dine børns færden på internettet og f.eks. sætte tidsgrænser og sengetider.

Hvordan virker det?
Du tildeler selv ledege licenser til din familie og administrerer Familiebeskyttelse enten direkte på dit udstyr eller online.

Hvordan er jeg beskyttet med sikkerhedsløsningen?
F-Secure SAFE giver dig mulighed for at bestemme hvilke websider og indhold som dit barn må anvende. Hvis du f.eks. ikke ønsker at barnet eksponeres for websider med krigs-indhold, kan du nemt undgå dette med familiedelingsfunktionen. Du kan også nemt sætte grænse for dit barns tidsforbrug på internettet.

Appstyring

Hvad er Appstyring?
Appstyring er en funktion, som er en del af funktionaliteten Familieregler i F-Secure SAFE. Appstyring er i øjeblikket kun tilgængeligt for F-Secure SAFE til android. Appstyring aktiveres som en del af guiden til opsætning af Familieregler på et barns Android-installation.

Hvordan virker det?
Med funktionen kan du administrere appadgang fra dit barns Android-enhed. Du kan få vist alle installerede apps eksternt og via din My F-Secure-portal og vælge om dine apps skal være tidsbegrænsede, tilladte eller fuldstændige blokerede.

Hvordan er jeg beskyttet?
Der er mulighed for at vælge en standardfunktionsmåde for nyinstallerede apps. Det gør det muligt for dit barn at installere nye apps, men brugen er altid begrænset. Du kan enten blokere (indtil du godkender brugen) eller anvende tidsgrænser på disse nyinstallerede apps.

Malware

Hvad er Malware?
Malware er en skadelig software som man på en eller anden måde har fået installeret på dit device. Det kan dreje sig om virus, men også software der på overfladen ser tilforladelig ud, men som bag facaden i virkeligheden er f.eks. aggressiv markedsføring af tvivlsomme produkter.

Hvad kan der ske?
Måske bliver dine data stjålet af IT-kriminelle eller din computer bliver ufrivillig deltager i såkaldte Bot-netværk og er måske med til, at hacke andre. Måske mister du alle dine kreditkort-data eller udsætter dig og din familie for identitetstyveri.

Hvordan er jeg beskyttet?
F-Secure SAFE giver dig tryghed og beskyttelse mod malware når du færdes på nettet. Softwaren overvåger dit device og sætter potentielt mistænkelige filer i karantæne, så du minimerer risikoen for problemer og du kan handle mere sikkert på internettet.

Ransomware

Hvad er Ransomware?
Ransomeware er en skadelig software der krypterer indholdet på din PC og opkræver betaling for ar levere indhold tilbage. I særligt ondsindede tilfælde er brugerens back-up også blevet krypteret. Beskeden er klar eller mist alle dine data.

Hvad kan der ske?
I bedste fald, betaler man og får sine data tilbage. I værste fald, betaler man og får ikke sine data tilbage.

Hvordan er jeg beskyttet med sikkerhedsløsningen?
F-Secure SAFE giver dig tryghed for, at du ikke bliver et let offer for IT-kriminelle. Softwaren vil opdage en ransomware og forhindre dine data i at blive krypteret. Hvis dine data allerede er blevet krypteret, kan F-Secure SAFE ikke skaffe dine data tilbage.