Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

iPad

Køb

9,7” Retina skærm

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Sidste nye skud på stammen fra Apple – Den nye 9,7” iPad 6th generation – stærk, smuk, hurtig og nem at tage med overalt. Den kommer nemlig både med mulighed for netforbindelse både via wi-fi og cellular.

Som noget helt nyt for en iPad i den overkommelige prisklasse, understøtter den nye iPad Apples svar på en tryllestav ”The Apple Pencil”
Tag direkte noter på skærmen, lav markeringer i en e-mail, byg videre på grafer eller måske er du den kreative type som elsker at tegne eller male akvareller – alt er muligt så længe man har Apple Pencil ved sin side. Kun fantasien sætter grænser!

Der er igen ikke gået på kompromis med designet. Oplevelsen med din nye iPad bliver fuldendt med den 9,7” Retina skærm der giver dig et knivskarpt billede, hvor detaljerne og størrelsen får det hele til at se godt ud.
På trods af de smukke og slanke design, får du en solid unibody der giver dig en robust iPad, der er let at have med på farten.

Med 8 megapixel kameraet skyder du detaljerede billeder og du kan let redigere dine billeder direkte på din nye iPad. Elsker du selfies eller FaceTimer du på livet løs, bruger du FaceTime HD kameraet.
Er du til at optage flotte videoer, så kan du roligt bruge den nye iPad – den kommer med HD-video.

Den nye iPad er bygget til at yde, og har derfor en processor med masser af power.
Arbejd eks. i flere apps på én gang og Facetime med din ven, samtidig med at du lige tjekker dagens sportsnyheder på internettet.
Rediger din 4K video, eller benyt de nyeste augmented reality-apps. Apple snyder dig selvfølgelig ikke for den magiske AR verden - Skærmen og processoren til kameraerne og bevægelsessensorerne er som skræddersyet til det. Bring dine virtuelle genstande ind i den virkelig verden nemt og enkelt, og få en fantastisk oplevelse som du kan dele med vennerne.

Med kombinationen af den lækre Retina skærm, processoren, kameraet og alle de multifunktioner der følger med, vil du opleve at din nye iPad vil blive din nye følgesvend, om det er i skolen, arbejdet, derhjemme eller når du er ude og shoppe.
Generelt
Formfactor Touchscreen
Farve Space Grey, Silver & Gold
Størrelse 240 x 169.5 x 7.5 mm
Vægt 469 g
Talktime Up to 10 h
Display størrelse 9,7" "
Display resolution 2048-by-1536-pixel resolution at 264 ppi
OS IOS 11
Intern hukommelse 32GB & 128GB
Multimedia
Java support Nej
Audio Playback MP3/WAV/AAX+/AIFF/Apple Lossless player
Video Playback MP4/H.264 player
Kamera
Max Resolution 8 MP
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Max Video recording resolution 1080p HD Video recording
Video Call Ja
Secondary Camera Ja
Netværk & Forbindelse
GSM Mode GSM 850 900 1800 1900 MHz
Netværk
Bluetooth Bluetooth 4.2
Wifi Ja
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
SIM-kort type Nano SIM-kort
Beskeder & Synkronisering
Internet Mail (hotmail, gmail etc) Ja
Microsoft Exchange Mail Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg