rejs trygt

med 3rejseforsikring

3REJSEFORSIKRING POWERED BY EUROPÆISKE ERV
- Dækker hele verden - Køb efter behov - ingen binding - Adgang til dansk alarmcentral, døgnet rundt - Dækker dyre tilvalg som bl.a. vintersport - Dækker dig og hjemmeboende medrejsende børn u. 18
99 kr./md.

Føl dig tryg på rejsen

Dame med barn

3Rejseforsikring dækker ikke kun dig. Den dækker også dine børn, pap-børn og plejebørn under 18 år, når de rejser sammen med dig. Så du kan bare slappe af og nyde ferien med familien. 

3Rejseforsikring dækker også alt vintersport, så du slipper for bekymringer og ekstra forsikringer, når ferien står på ski, snowboard og ishockey.

3Rejseforsikring dækker også din selvrisiko på leje af køretøj i udlandet (8000 kr. per skade). Så står den på roadtrip rundt i USA, kan du bare læne dig tilbage, nyde turen og vide, at du er dækket godt ind - og så dækker den rejser på op til 30 dage, så du kan nyde ferien rigtig længe.

Skulle du være så uheldig at blive forhindret i at komme afsted på ferie, er du også dækket med 3Rejseforsikring. Forsikringen skal dog være aktiveret før eller samtidigt med at rejsen er bestilt, dvs. hvor der som minimum er betalt depositum for rejsen. Og den skal være aktiv uden afbrydelse frem til afrejsetidspunktet.

 

Det blå sygesikringskort

Der er mange, som tror, at det blå sygesikringskort dækker det samme, som en rejseforsikring, eller at kortet kan erstatte en rejseforsikring. Men der er stor forskel på, hvad vores 3Rejeseforsikring og det blå sygesikringskort dækker. Se nogen af forskellene her.

DET BLÅ EU-SYGESIKRING
3REJSEFORSIKRING
Dækker kun i EU-lande, samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land.
Dækker hele verden.
Dækker kun, hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det pågældende land.
Dækker behandling på privathospitaler i alle lande. På populære feriedestinationer og skisportssteder er der oftest kun private behandlingstilbud.
Du er ligestillet med borgerne i det pågældende land, du rejser til, hvorfor du risikerer egenbetaling.
Ingen egenbetaling, dog er der en selvrisiko på 1.000 kr. pr. skadestilfælde.
Dækker ikke hjemtransport under sygdom.
Dækker hjemtransport, rimelige og nødvendige udgifter, såfremt det er ”akut sygdom og tilskadekomst”. Du har tilmed en lang række andre dækninger, såsom sygeledsagelse, tilkaldelse, bagageforsinkelse og dækning for ødelagt ferie.
Ingen alarmcentral til at hjælpe ved sygdom og tilskadekomst.
Hjælp i form af en dansktalende alarmcentral, som kan hjælpe døgnet rundt og tage over, når skaden er sket.
Egenbetaling ved sygdom og tilskadekomst og lang ventetid på at få pengene retur fra udbetaling Danmark.
Med 3rejseforsikringen stiller alarmcentralen betalingsgaranti ved større skader, og ellers kan du online melde din skade via web eller app og få pengene inden for max. 10 arbejdsdage.

SE ALLE DÆKNINGER FOR 3REJSEFORSIKRING HER  alle dækninger

Du får den bedste rejseforsikring hos os

Billigere priser, bedre dækning og flest tilfredse kunder

Europæiske rejseforsikring er blevet kåret til Årets Rejseforsikring 2018 af rejseforsikringsguiden.dk, som er Danmarks største guide til rejseforsikringer. Billigere priser, bedre dækning og mest tilfredse kunder på Trustpilot danner grund for kåringen. 

læs mere

Dækker med det samme

Pas - tjek.
Penge - tjek.
Flybilletter - tjek.
Rejseforsikring - øhhh.

Med 3Rejseforsikring er du dækket med det samme, så hvis du har glemt rejseforsikningen, når du står med pakket kuffert i lufthavnen, kan du bare gå på Mit 3 og købe 3Rejseforsikring. Så er du godt dækket på rejsen og kan trygt gå om bord på dit fly. 

   køb nu   

Akut hjælp døgnet rundt

Skulle du være så uheldig at komme til skade på din rejse og har akut brug for hjælp, kan du altid kontakte Europæiske ERV's alarmcentral. Den har åbent døgnet rundt hele året, så der sidder altid dansktalende mennesker klar til at hjælpe dig på

+45 70 10 90 30

Se den fulde dækning (PDF)

3Talks om 3Rejseforsikring

I denne 3Talks præsenterer vi vores tilvalg 3Rejseforsikring i samarbejde med Europæiske ERV, og så har vi også lige et sikkerhedsråd, du bør følge.

Sådan får du 3Rejseforsikring

LOG IND PÅ MIT 3

Er du ikke kunde hos os, kan du tilvælge 3Rejseforsikring, når du køber et abonnement i webshoppen.

Log på mit 3

ACCEPTER VILKÅRENE  

Vælg det abonnement, som skal have 3Rejseforsikringen tilknyttet. Accepter vores vilkår og tryk "Godkend og køb". 

Du kan læse vores vilkår her, inden du køber. 

NU HAR DU 3REJSEFORSIKRING

Du kan nu rejse ud i verden og nyde din ferie. 

Ta' underholdningen
med på ferien

Apple | Samsung | Huawei

En lækker skærm er perfekt når underholdningen skal nydes på farten eller i sofaen.

Se alle tablets

Styr belysningen i dit hjem
mens du er på ferie

Philips Hue

Philips Hue's teknologi giver dig fuld kontrol. Det betyder, at du kan skedulere, hvornår dit lys tændes og slukkes - og styre dine lamper fra din mobil på ferien. 

Læs mere om smarthome

Brug for ekstra strøm
på ferien

Batterier og opladere

Det er nemt at løbe tør for strøm, når man er på ferie.
Så tjek vores udvalg af powerbanks, rejseopladere og billadere ud,
inden du pakker kufferten.

Se udvalget

Værd at vide om 3Rejseforsikring

 • Hvem dækker 3Rejseforsikring?

  • 3Rejseforsikring dækker brugeren af det mobilabonnement, som 3Rejseforsikring tilknyttes og dennes hjemmeboende børn under 18. Stedbørn under 18 på folkeregisteradressen er også dækket. Egne børn, der fx har folkeregisteradresse hos en anden forælder er også dækket. I begge tilfælde gælder det dog kun på rejser sammen med den forsikrede person, så altså ikke hjemmeboende børn, der rejser alene eller med andre.

   Hvis I tager afsted som ægtepar skal I begge have 3Rejseforsikring for at være dækket.
 • Hvornår er jeg dækket af 3Rejseforsikring?

  • Du er dækket så snart 3Rejseforsikring er aktiveret som tilvalg på dit abonnement – også selvom du endnu ikke har haft lejlighed til at betale for produktet via din regning fra 3.
   Og forsikringen forsætter, så længe tilvalget er aktivt på dit abonnement.

 • Er der binding på 3Rejseforsikring?

  • Nej. Forsikringen kan frit opsiges, dog med 30 dages varsel.
 • Hvor lang tid kan jeg rejse?

  • Forsikringen dækker på rejser af op til 30 dages varighed.

 • Hvornår skal jeg senest have købt 3Rejseforsikring?

  • 3Rejseforsikring skal være aktiveret inden afrejse fra Danmark, og ALTID inden en evt. hændelse er indtruffet.

   For at forsikringen dækker afbestilling, skal 3Rejseforsikring være aktiveret før - eller samtidigt med - at rejsen er bestilt. Dvs. hvor der som minimum er betalt depositum for rejsen, og at 3Rejseforsikring har været aktiv uden afbrydelse frem til afrejsetidspunktet.

 • Er der selvrisiko på min rejseforsikring?

  • Ja, men kun på medicinske skader. DKK 1.000 pr. skade. Opsøger du f.eks. læge grundet halsbetændelse og skal på apoteket og hente medicin for din lidelse, er det at regne som én samlet skade.

   Skal du efterfølgende igen til læge grundet en forstuvet fod, er det at regne som en ny skade, og derfor er der igen en selvrisiko..

 • Er der aldersbegrænsning på forsikringen?

  • Ja - personer, der er fyldt 70 år ved forsikringens ikrafttrædelse, kan ikke tegne eller fortsat opretholde forsikringen. Forsikringen vil automatisk ophøre uden yderligere varsel, når du fylder 70.

 • I hvilke lande er jeg dækket?

  • Forsikringen dækker på rejser i hele verden udenfor Danmark. Forsikringen dækker dog ikke i områder, hvor Udenrigsministeriet har udstedt rejseadvarsler, og hvis det er i strid med internationale sanktioner. Se her for yderligere information.

 • Hvordan anmelder jeg en skade?

  • Du kan anmelde skader online her. Her finder du vejledning i, hvordan skader anmeldes nemt og hurtigt. Har du spørgsmål, kan skadesafdelingen kontaktes på +45 33 25 25 25 mandag-torsdag kl. 8.30-16.30 og fredag kl. 8.30-16.00.

 • Hvornår kan jeg anmelde en skade?

  • Du kan anmelde en skade til Europæiske ERV, så snart hændelsen er indtruffet. Det er vigtigt at du anmelder skaden hurtigst muligt. Er der tale om en akut skade, skal du kontakte Europæiske ERV’s alarmcentral på telefon +45 70 10 90 30.

 • Dækker 3Rejseforsikring på skirejser?

  • Ja - i forsikringen er der dækning for vintersport

 • Dækker 3Rejseforsikring farlig sport/ekstremsport?

  • Ja, forsikringen dækker alle former for sportsudøvelse såsom dykning, klatring, bungyjump, skiløb m.m. Forsikringen dækker dog ikke motorløb og professionel sport.

 • Dækker den afbestilling i forbindelse med sygdom?

  • Ja, men forsikringen dækker kun rejser, der er købt efter, eller samtidig med, at du har tegnet 3Rejseforsikring, og kun forudsat at 3Rejseforsikring har været aktivt på abonnementet uafbrudt frem til afrejse.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg