Hvad er Byt til nyt? | Læs mere om Byt til nyt her

Hvad er Byt til nyt?

Byt til nyt er et koncept, hvor du har mulighed for at bytte en brugt mobil, tablet eller smartwatch i forbindelse med køb af en ny og dermed få værdien af den brugte mobil, tablet eller smartwatch, som rabat på den nye.

Du kan helt selv lave en forhåndsvurdering af din enhed. Bemærk, det er muligt at få et prisestimat på hjemmesiden, men den konkrete vurdering foretages ved henvendelse i en 3Butik eller ved at indsende enheden jf. guiden du modtager, hvis du benytter dig af Byt til nyt på vores webshop.

Få lavet en forhåndsvurdering af din enhed her

Hvad skal du gøre?

Byt til nyt i 3Butik:

1. Du henvender dig i en 3Butik med den brugte mobil, tablet eller smartwatch. Hvis den brugte enhed er en Apple enhed, skal du huske at slå ’Find min iPhone/iPad’ fra
  2. 3Butikken vil tage et kig på din mobil, tablet eller smartwatch og herefter lave en vurdering af enheden
  3. Du bliver oplyst hvad den brugte enhed er værd
  4. Du køber en ny enhed
  5. Din indbytningspris for den brugte enhed, bliver udbetalt over 10, 20, 30 eller 40 måneder, alt efter hvad du har valgt

Hvad skal du være opmærksom på?

• Hvis den brugte enhed er en Apple enhed, skal du slå ’Find min iPhone/iPad’ fra. Du kan se hvordan du slår det fra her

• 3Butikken nulstiller enheden

• 3Butikken fjerner evt. skærmbeskyttelse

• Enheden må ikke være låst til en anden operatør

• Enheden må godt være købt i udlandet (den må ikke være låst til en anden operatør)

Byt til nyt på webshoppen:

1. Du finder den nye enhed du ønsker at købe. Det kan enten være en mobil, tablet eller et smartwatch
  2. Du vælger i købsflowet, at du vil gøre brug af Byt til nyt
  3. Du skal derefter besvare et par spørgsmål om din gamle enheds stand, så du kan få oplyst en forventet indbytningspris (den endelige indbytningspris beregnes først endeligt, når vi har modtaget og vurderet den)
  4. Efter bestilling på webshoppen, modtager du en mail med en guide og en pakkelabel. Nu skal du nemlig pakke din enhed og sende den afsted til os
  5. Når din enhed er modtaget og vurderet, får du en mail med den endelig indbytningspris
  6. Din indbytningspris for den brugte enhed, bliver udbetalt over 10, 20, 30 eller 40 måneder, alt efter hvad du har valgt

Hvad skal du være opmærksom på?

• Hvis den brugte enhed er en Apple enhed, skal du slå ’Find min iPhone/iPad’ fra. Du kan se hvordan du slår det fra her
  • Du skal nulstille enheden
  • Enheden må ikke være låst til en anden operatør
  • Enheden må godt være købt i udlandet (den må ikke være låst til en anden operatør)

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder